Rodzaj oferty
obiekt gastronomiczny ( sprzedaż )
Opis
OFERTA SPRZEDAŻY
Funkcjonujący od latKOMPLEKS RESTAURACYJNO HOTELOWY z całą infrastrukturą, w pełni wyposażony.
RESTAURACJA, BAR, HOTEL, SALA KOMINKOWA, KONFERENCYJNA I BANKIETOWA
Działka dla celów prowadzenia działalności ok. 2000 - 3000 m2 (do uzgodnienia)
Doskonała lokalizacja zjazd bezpośrednio z głównej drogi Szczecin - Mierzyn, brukowane podjazdy, monitorowany parking samochodowy.
Budynekopowierzchni użytkowej 2020 m2,pełen przestrzeni, o bardzo funkcjonalnym rozkładzie, dwukondygnacyjny, płaski dach, podpiwniczony
Rozkład pomieszczeń
Parter 932 m2
LOBBY - 68 M2
RESTAURACJA - 90 M2
SALA BANKIETOWA - 220 M2
POKOJE 2 OSOBOWE Z ŁAZIENKĄ - ILOŚĆ 9
APARTAMENT - ILOŚĆ 1
KUCHNIA - pełne wyposażenie, chłodziarki, lodówki, piece, zmywarki, stoły chłodnicze, szafy mrożące, podstawy chłodnicze, kostkarki, młynki różnego rodzaju, kocioł grzewczy, pakowarka, krajalnica, sokowirówka, klimatyzatory, wentylatory, pochłaniacze itp. Wszystkie urządzenia sprawne, w dobrym stanie technicznym. Wszystkie ściany i podłoga w kuchni obłożone płytkami.
POMIESZCZENIA GOSPODARCZE, SOCJALNE, BIURO, KOMUNIKACJA
I PIĘTRO -778 M2
SALA KOMINKOWA - 160 M2
SALA KONFERENCYJNA - 100 M2
10 POKOI 2 OSOBOWYCH Z ŁAZIENKĄ
4 APARTAMENTY (SYPIALNIA, HALL, ŁAZIENKA)
APARTAMENT KRÓLEWSKI 81 M2
PIWNICA 309 M2
Powierzchnie magazynowe, kotłownie, szatnie, łazienki
Plan sytuacyjny, rzuty kondygnacji i pełna informacja dostępna w biurze.
Zapraszamy na prezentację.
Powyższa oferta ma wyłącznie charakter informacyjny. Nie stanowi ono oferty w myśl art. 66 i n. ustawy z dnia 23.04.1964r. Kodeks cywilny (Dz.U. 1964r. Nr 16, poz. 93, ze zm.).